Vælg dine værktøjer

Alle værktøjer kan køres enkeltvis eller sammen – det er helt op til dig og dit projekt

Dokument- og file deling

Dokument styringen giver fuld kontrol over adgang og deling af dokumenter og filer af enhver type. Med automatisk version styring og fuld log over alle bevægelser, giver dokument styringen fuld sikkerhed og tryghed når der deles dokumenter og filer i projektet. Mapper kan oprettes ubegrænset og mapper kan nemt beskyttes med adgangs-rettigheder.

Meddelelser (Opslagstavlen)

Med meddelelses modulet er det nemt at dele information løbende i projektet eller samarbejdet. Der kan vedhæftes filer og dokumenter til meddelelserne, ligesom man nemt og enkelt kan distribuere meddelelserne til brugere og grupper, således man er sikker på informationen når ud til relevante deltagere.

Foto- og billede arkiv

Med Foto- og billede arkivet er det hurtigt og enkelt at dele billeder af projektets fremgang eller som dokumentation for en given opgave. Foto- og billede arkivet understøtter alle formater og sørger selv for at optimere billederne til online brug.

Tidsplan (MS Project support)

Modulet tidsplan er bygget tæt op omkring opgaver og milepæle modulerne, men kan sagtens fungere som et selvstændigt modul også. Med Gantt overblikket får man hurtig og nemt et overblik over fremgangen i projektet og status på opgaverne. Med muligheden for at importere MS Project filer kan man nemt dele tidsplaner som er lavet i MS Project også.

Opgaver

Opgavestyring er et af de vigtigste områder i projektstyring og med opgaver kan man nemt følge fremgangen på opgaverne og fordele ansvar til deltagerne. Dette giver fuldt overblik over hvem står for hvad og hvornår en opgave forventes udført. Opgaver arbejder sammen med tidsplanen, således man på gantt kan se overordnet fremgang og udførsel.

Milepæle

Med Milepæle kan man lægge vigtige datoer ind for projektet eller samarbejdet. Dette giver et godt overblik over de vigtigste datoer, ligesom man kan følge hvilke milepæle man har nået eller de milepæle enten ikke er nået eller som er blevet forsinket.

Kalender

Kalenderen giver et hurtigt overblik over alle de vigtige begivenheder i projektet eller samarbejdet. Med kalender værktøjet kan man nemt følge egne aktiviteter, møder, milepæle og opgaver. Man kan også oprette delte kalendere, ligesom man kan dele sin egen kalender med sine kollegaer.

Møder

Med møde modulet kan man hurtigt organisere møder i projektet og derved hurtigt og enkelt invitere relevante deltagere til møder der måtte afholdes i forbindelse med projektet eller samarbejdet. Er kalenderen slået til som modul, vil disse møder også fremgå på kalenderen som en aktivitet i projektet eller samarbejdet.

Medlemmer

I medlemmer er har man altid opdateret information om alle deltagere i projektet eller samarbejdet og I hvilke grupper man er medlem af. Relevante data såsom firma, adresse, telefon er altid tilgængelig og dette vedligeholdes nemt af brugeren selv og minimerer dette arbejde for administratoren.

… flere værktøjer er under udvikling …

Special udviklede værktøjer

Vi tilpasser gerne specifikke branche løsninger

Mangel Styring

Mangellister er et af de vigtigste afleverings- og kvalitetsdokumenter i en byggesag. ProjektTorvet.dk mangellister er fuldt ud digitale, således alle data indsamles online hvor de nemt og enkelt kan følges fra registrering til endelig udbedring og afslutning. Modulet er tilpasset de krav der stilles fra IKT bekendtgørelsen.

Udbud & Licitation

Vores udbud og licitations modul giver virksomheden mulighed for at afholde enten udbud alene eller at afholde selve licitationen også, hvor tilbudene afleveres online. Vores udbud og licitations modul overholder kravene jvf. IKT aftalen og alle data ligger krypterert og sikkert på vores servere.

Hvad har du brug for?

Har du et ønske om et special udviklet modul som du og andre kunder kan få gavn af? Så lytter vi gerne og vurderer hvor omfattende det er at udvikle og om det kan være et produkt område som vores andre kunder eller potentielle kunder også kan have gavn af. Så kontakt os gerne med gode forslag og ideer.

Sammensæt dit projektrum til dit behov

Gør samarbejdet endnu mere smidigt og effektivt ved kun at vælge netop de værktøjer du
har brug for i dit team og i dit specifikke projekt. Det gør det hele endnu mere smidigt og man kan fokusere på det vigtigste.
At komme i mål med projektet.

Alle projekter under ét login

ProjektTorvet.dk understøtter ubegrænset antal projektrum og deltagerne kan nemt skifte mellem de projektrum de er medlem af. Dette gør det nemt for underleverandører, partnere og medarbejdere at samarbejde på tværs af alle virksomhedens projekter.

Kom igang med det samme

Er du klar? Vi er klar til brug med det samme. Bare opret dig helt gratis og
prøv ProjektTorvet.dk helt uforpligtende i 30 dage. Nemt og enkelt.