Effektiv Styring og Administration af Online Udbud

Udbudsstyring

Med vores udbuds modul er det nemt og enkelt at oprette udbud online. Vores forskellige funktioner og moduler kan tilvælges helt efter behovet i det udbud der skal afholdes.

Udbudsmateriale

Upload udbudsmaterialet i vores filesystem hurtigt og nemt. Systemet holder automatisk styr på nyeste og ændrede dokumenter og notificerer automatisk alle bydende om nye ændringer.

Entrepriser

ProjektTorvet.dk understøtter fuldt ud opdeling efter entrepriser, hvor de bydende kun har adgang til den eller de entrepriser denne skal give tilbud på.

Spørgsmål & Svar Online

Med denne funktion kan de bydende stille spørgsmål online og de andre bydende kan også se disse spørgsmål og svar. Alt vises naturligvis anonymt.

Tilbud Aflevering Online

Med Tilbud aflevering er det muligt for bydende at uploade og aflevere tilbud online. Det er naturligvis ikke muligt for udbudsgiver at se uploadede tilbud før end efter udbud udløb.

Offentliggørelse af Resultat

Der er mulighed for at offentliggøre resultatet af udbuddet online, således alle bydende automatisk får besked om resultatet.

Fuld automatiseret

Vores udbud er fuldt ud automatiseret som betyder at udbud åbner og lukker helt automatisk på angivne tidspunkter og udsender notificeringer inden lukning. Alle bydende bliver automatisk notificert når der sker ændringer i udbuddet, såsom opdateret dokumenter m.m.

Sikkerhed

Alle bevægelser i udbuddet logges, så der til enhver tid kan dokumenteres hvad der er sket af downloads, uploads og ændringer. Systemet er placeret i sikret hosting faciliteter og er sikret med krypteret forbindelse mellem bydende og platformen.
Klik her. Prøv helt gratis og uforpligtende

Eller kontakt os for mere information